понеделник, септември 18, 2006

Big Brother (~3~) По скъп от всякога




Докато някои гонят пилета други ще гонят топки/най-малкото билярдни/
Новата къща е най-скъпата, новите съквартиранти - най-шумните, новата награда - най-голямата, а дали новото шоу ще е най-якото ще разберем след 77 дена, но започва адски силно - и най-важното с наистина преосмисляне на глупостите от предишните сезони - да се вкарват тъпи пенсии с евтини мисли. Лафът - нападам с 200-та - гърми, трещи Павката плющи; гаджето - е от Пловдив или може би от Плевен; тъпото от Благоевград; летвата - 4 големи зелени за ... GSM; бивши гаджета, бременна, човек на кръстопът между светското и духовното, но все още не намерил своята нирвана, педераста Гаро/да не се бърка с гей/; простоват слон готвач/жена/, мутрак, гето-рапър и "провинциален" манИекен, жената на Мъро или сладураната Ева,смотан ръгбист; ???безУмен??? аскет; "Той/тя"; съквртирант #17 и още много много цвят в новия Big Brother 3.
Двойни легла, магазин, глоби - всичко това присъстваше това лято в Big Brother Australia и докато там в началото наградата беше 1млн.австралийски долара в края се стопи на 230 000 които станаха 460 000 след премия на Биги, но както там така и тук да забравиш за микрофона, да наречеш Big Brother по някакъв друг начин от ... Big Brother - е това ще струва пари и тези 500 хилки ще се окажат тесни, да очакваме ли и Инсайдър - съквартирант къртица на Биги рушащ нормалния живот в Къщата? или ... много близка роднинска връзка между поне двама съквартиранти или човешка драма между други двама - всичко е възможно.

Big Brother започна - че отново ще са много песимистите е ясно, но факта че са тук само показва че и те хвърлят по един поглед и ще продължат да го правят, защото шоуто провокира, дразни, показва накъде духа вятъра и от къде изгрява слънцето днес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар