вторник, август 21, 2007

Подлучена пуйка в гъши сос

Кулинарните рецепти са доста актуални напоследък, така че ето една и от мене в 5 лесни стъпки, без сериозна термична обработка

1. Хващате някоя достатъчно угоена пуйка и с премерен удар с чук я размазвате
2. Следва оскубване, разфасоване и обезкостяване
3. Мятате я в тенджера и добавяте гъшия сос, 1 кг. ситно нарязани картофи, 10 скилитки чесън(може да замените с половин литър чеснов сос), 5 яйца, 2 домата, 1 банан, малко ким, черен пипер, няколко люти чушки, сминдух, виетнамски кориандър, мононатриев глутамат(спокойно няма да умрете от това) и завършвате подправянето с девесил и топки от току що скопен бик, заедно с цялото им съдържание
4. Набутвате всичко в блендър, ако спермата в топките не е достатъчно(изпразнил се е малко преди скопяването си) ще се наложи да замените с нещо подходящо.
5. Така получената смес поднасяте на любими тъщи и свекърви - бъдете сигурни че повече няма да ви тормозят

Бон Апети

Няма коментари:

Публикуване на коментар